pondělí 14. července 2008

10.7.2008 do igelitu a gumovek


Tuhle premiéru sem musím dát. Doted jsme déšt přestáli vždy pod pláštěnkou v kočárku, tentokrát jsme museli být na zahradě a trhat višně, ale už nepršelo, ale bylo všude mokro, takže premiéra, Maruška poprvé v pláštěnce a gumovkách... :))))

Dnes jsem trhali višně a páč ty jsou vždycky akutní neb dozrají najednou a je po nich. Tak jsme trhali a Maruška se samo opičila. Páč ji kočičce věřím a vím že má sílu a drží se jak klíště tak jsem tuhle fotku musela dát, byly to rychle 3 kroky vzad, cvak, cvak a 3 rychle kroky zpět, tam se vyškrábala sama a sama i slezla, samozdřejně, že jsem ji pridržovala, ale je to šikulka a má "sílu" jak vždy hlásí.. :))))) A kdo by mě chtěl kamenovat, tak připisuji, chtěla jsem ji z toho žebžíku utrhnout, ale fakt jsem měla co dělat, jakou má to ďouče v těch ručičkách páru.

Je po dešti a kosové si pletou štěstím noty.....

No a Marušcin Milášek, to je ta hračka od tety Heleny bez které nemuže existovat. Je to kocour či kočka ale ona mu stále říká "Míša" I když teda dnes mu dala pěkně počoudit, jsem myla nádobí a než jsem se otočila byl pomalovaný červeným centrofixem. Něco zachránil "Vaniš" a pračka, ale stejně mu pribylo pár růžových skvrn.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nice blog. Thats all.

Veronika řekl(a)...

Moc pěkné :)