pátek 14. listopadu 2008

14.11.2008 Rýsování

Cestou na plavání… dávali svíčky na strom… Vánoce se už blží….

Dnes jsme se fotili pod vodou. Maruška to probrečela, ona kachna.. jenže se ji nezdál ten pán , vedle v bázénu se potápěla jak o život a tam se kroutila, že nechce. A Když ho viděla na břehu byla nalepená jak klíště .


cestou domů ….Miluju lipovou alej za každého ročního období…tady je v mlze


Tady 2 kluci od technických něco se mi na té fotce líbí a nevím co….

Před obědem jsem se ještě otočila v našem brložku a zeptala se taťky v kolik bude chtít odvézt domů . Dnes tam maloval.


Po obědě jsme vyrazili do brložku s mamčou aby to obhlídla a abychom zkonzultovali moje nápady ohledně upořádání nábytku na mini prostoru abychom tam nacpali to nejnutnější. Maruška během chvilkové konzultace už držela štětku a sedala zbylým Pimalexem po podlaze se slovy „majuju“ tak jsme jí to zatrhli. Tak pak alespoň pomáhala měřit :o)))to jí teda šlo, jak jsem měřila místnost, tak mě přišlapávala metr, jak to viděla u mě, tak mě neutek. Zlatíčko.

Pak jsme vyložili mamču , neb měla moc práce, s připravami na zítřek, neb přijede návštěva ze Sololova. My jsme s Maruškou jely do Ohavče oměřit nábytek přesně na centimetry . byl tam strejda Pepík s tetou Maruškou . Hrabali listí , Maruška prohnala kocoura . Já změřila nábytek a jeli jsme abychom mamče ještě pomohli . Maruška stále chtěla,a by jel kocour „s námah volala na něj „poď“



Pak jsem si večer zopakovala rýsování nakreslila pláv v reálu, vysříhala nábytek ve stejném poměru a dumala.. jsem zvědavá jak to bude v reálu . Docela se mi tam povedlo poskládat účelově víc věcí než jsem doufala :o)))

1 komentářů:

Jill řekl(a)...

Hezky to máš naplánovaný. Na tohle bych teda byla líná.