pondělí 12. ledna 2009

12.1.2009 Stopy

Dopoledne běhala mamča do doktorech a a já se dala do uklízení okolo kompu a ještě nějakých zbytků po vánocích. Maruška opět pusu nezavřela. Po obědě jsme vyrazili k tetě Marii dělat poradce pro věšení všeho na zeď . Mamča s Maruškou za chvíli pokračovali k Víchovým, kde byla Maruška ze všeho nadšená. Prý obdivovala stromeček, na všechno se nahlas řechlala a já zůstala u Marušky, dělat přidržovače a obhlížeče při věšení předmětů na zeď. Bylo toho moc, tak oproti původnímu plánu nevisí můj sušák na prádlo ,ale aspoň mi strejda vyměnil střeva u záchodu, tak už nemusím splachovat kbelíkem. Svejma bolavýma prackami jsem to bez hasáku nebyla schopná utáhnout,a by to neteklo, tak jsem lila kbelíky jak za krále klacka :o))) na sušák snad dojde příště.


Když jsem se vrátila mamča s maruškou se akorát vraceli z návštěvy. Maruška byla opět unešená sněhem. Ukazovali jsme jí, ať se podívá, jak dělá za sebou stopy. Byla tím fascinovaná a dělala stopy všude, kde se dalo, tohle zkoumání světa je úžasnýýý....

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ta první fotka nemá chybu nádherná tajemná zvláštní

Dadouch řekl(a)...

Fotečka s Maruškou a stopama je supeeer

dib řekl(a)...

obě se mi moc líbí.. u první by bylo skvělé, kdyby nebyly světla v pozadí (chápu, že to není v tých silách), je to skvělá fotka, krásný strom, krásné stíny, krásné světlo. a maruška v panenském sněhu skvělá!

klarissa řekl(a)...

...pěkná fotečka...malá je jak sněhuláček...