pátek 13. března 2009

13.3.2009 Ničitel klávesnice

Dnes se mi povedlo zaspat. jelikož jsme spali u našich tak je to jeden den v týdnu kdy můžu vstávat déle než Maruška. Ona si chodí po probuzení zalézt k babičce. Probudila mě ránou přes oko týčí z válečku a já oslepená a čekající až bolest přejde jsem zamáčkla jinou stranu telefonu na které byl budík a nezvonil za 10 minut.. ale už vůbec. Vstávala jsem v 8.20 když maximálně v 8.05 vycházíme a máme to akorát. Do bazénu jsme přišli 8 minut po začátku, a to jsem ještě neběžela, páč mi to nedovolili plíce na cucky, Zánět na průduškách není infekční a voda ve výřivce je teplá, tak jsem to prubla, než aby propadla hodina .


Tohle sem musím dát, po plavču mi pípnul telefon a já si myslela , když jsem viděla, že píše Petr, že se ptá, jak se má Maruška, nebo že jí chce vidět,m už jsem o něm zase neslyšela 3 týdny, a on po mě chtěl přízeň , asi na něj leze jaro či co :o))) Jak může mít nápad po tom všem tohle ještě vůbec vypustit do éteru… Cestou domů jsme byli na poště a vyřešili to sipo , ještě jsme stihli Čez abych poslala, co tam kvůli tomu chybělo, na plynárnách máj krátký pátky aby se neupracovali. Tak po neděli.


A musím se přiznat k macešství. Maruška mi usnula v autě, ale já měla na přemístění z auta domů hromadu věcí a podařilo se zaparkovat dost daleko, blíž místo nebylo. Na kočárku bylo naloženo 20kilo cukru, 2 velké tašky, autodedačka na polední uspávání. Takže kočárek měl přes 30 kilo a to fakt jednou rukou uřídit nešlo a vůbec s Maruškou spící na ruce, která má 14,5kila. Postavila jsem jí s tím, že se snad probudí, prokoukla a zase se svalila na blatník, kde dala pár dáchů. Spala vestoje opřená o kapotu. Ale jen minutku, pak se hned probudila, chvíli kručela, že chce vzít, ale po chvilince se vzbudila a došla domů, kde mi pak skákala po hlavě asi do 22h neb si 10 minut dáchla a pak nemohla zabrat.


Udělala jsem Marušce večeri a napíchla novou klávesnici. Předevčírem se mi úplně vysypal mezerník , tak aby jste to měli s mezerami a nemuseli vymýšlet, kde je škvíra, tak jsem pořídila novou z peněz co mám usmolený ještě od narozenin , jsem koupila tuhle. Sice jsem mohla mít obyčejnou za 180 ale já se zamilovala do téhle za 300, neb má spostu tlačitek co usnadňují život. Hlavně rychlé ovládání přehrávače, na kterém Marušce pouštím Dádu a spol. Kterou vzdycky nemůžu jako naschvál honem vypnout, když potřebuju, tak jsem si udělala trošku radost. Snaha opravit tu starou byla, ale nešlo to, tak vám přestavuju nového člena , jež bude reprodukovat moje každodenní řádky.



1 komentářů:

Jill řekl(a)...

nevim jestli ta sms je k pláči nebo spíš k smíchu, teda spíš její pisatel