pondělí 18. května 2009

18.5.2009 Výměna oken

Dopoledne měla Maruška pré, já se prokousávala taškami a únavou. Tak si hrála sama. K obědu rychlovka a po obědě jsme udělali otočku u dědy , má dnes narozeniny , jen jsme popřáli a jeli a já zdokumentovala okna, jež právě měnili. Vychytala jsem dobu kdy mám nafocené diry a pak už rámy bez skel.


A to jsme tam byli chvilku. Maruška se totiž bála vrtaček a kladiv, nevím proč , tak jsme brzo odjeli. Tak jsme jeli domů, cestou jsme se stavěli v Lídlu pro pečivo, akorát jsme se tam sešli s Jindrou, Maruška ho ještě neviděla a už nadšeně volala „Ťapulínku má“ když se objevila přímo u ní. Tak jsme si dali kafíčko po kterým se nám stejskalo :o) Tihle holoubci seděli na okně přimo nad hlavou a ani je nehnulo,aby se báli …



A pak jsme dali otočku do Ohavče, neb jsme tam zapomněli nočník a s Marušcinýma foframa se to na záchod kličkuje těžko, tak jsme dali ještě jedno kafčo v Ohavči a aspoň pomohli mamče nasázet rajčata. Ono už moc času nebylo.




Příprava na rebarborovou buchtu :o)))))) Mamča mě líčila, jak Marušce v sobotu utekl kocour na sloupek od plotu, ona se za ním škrábala na plot kam to jen šlo a volala „ kocouku pocem“

on na ni sahal dolů pacičkou a Maruška na něj ručičkou. Muselo to bejt kouzelný. Pak ho tam za jiné chvíle zase opečovávala a přikrývala ho kapesníkem :O)))))




Ještě pár rychlocvaků.. už začíná foto ráj a já přišla na ruční ostření, to bude bájo, budu se pilovat….



2 komentářů:

Jill řekl(a)...

ten rebarborovej list je óbrovskej že by se za ním Maruška schovala :)

Dadouch řekl(a)...

Maruška s megalistem je dokonalá :o))))))))))) a to ruční ostření Ti vážně jde ;o)