neděle 24. května 2009

24.5.2009 "ahoj"

Tak jsem ho vylila do odpadu….poslední kapka z Petrových zásob jaru co nosil z práce dnes byla použita, jedna z mála věcí, které jsem si nedala.. na co by mu byl, když nemá nádobí …..a tak jsem dnes poslední kapku spláchla do kanálu… Ráno jsme s Maruškou pohádkovali, neb jsem měla hotovo co v rámci možností šlo. Jen Maruška dostala jednu na zadek, protože nereagovala ani na zhruba 10 výzvu ať mi nestrká brčko do nosu. Pokoušela se o to docela brutálním způsobem a ty její ručičky byly všude, nešly odstrčit :o)))) Před obědem,když jsem loupala brambory vařené ve slupce už kručela,ale vydržela to. Nakonec jí jidlo probralo, první lžíci nechtěla, ale když jsem ji do ní propasírovala tak talíř s koprovkou s brambůrkami a vajíčkama div nevylízala. Pak usnula sama v postýlce


Jak byla štastná když se probudila u Jindry a Ťapulínky, tadky vysvětluje Ťapulínce že to nesmí :o))))


Ona je stále veselá, úsměvy nešetří, ale takhle září, když jsme pohromadě všichni 4. Po tom dnu a pul teplot byla tak nabitá nevybitou energíí, že utahala i Ťapulínku, která odpadla a a spala a to je co říct.


Pak jsme vzali kočárek a prochajdou šli na sídliště, protože babičky měli maruško absták a mamča po té honičce toužila po chvíli odpočinku. Vzhledem ke stavu Marušky jsem ji s těma oknama nemohla moc pomoct :O((( Kvůli ten oknům jsme odložili i oslavu taťkových narozenin , neb to v takovým prachu a vystěhování nešlo. Ale Holíňáci se přesto stavili a přinesli taťkovi dárek, ten teda doma nebyl, byl tam kde vždycky každý den touhle dobou….to bude asi mňamka. Taťka jen co přišel ze schůze začal odblaňovat.

Cesta domů a opět táhla domů klacky pro Ťapulínku. ….

a u hříště stávka.. chtěla tam ač bylo už moc hodin. Pořád mě říkala „Ahoj“ snad desetkrát. Zřejmě měla přestavu , že jí tam nechám a půjdu , když se se mnou rozloučila a ona si tam bude hrát dle své libosti. Trochu mě zarazila její odvaha, zároveň nerozum, no je to prtě, ale jak si to chtěla opice zařídit :o))))) Pořád „ahoj“ a myslela, že prostě půjdu nechám jí tam .. jdou to dětský nerozumy…. Chtěla jsem být vážná aby si uvědomila důsledky, co by se mohlo stát, že tohle nesmí, někde zůstat sama, jenže to nešlo. Ten její nápad a to jak si to chtěla zařídit aby si mohla hrát bez nějakého nahánění domu a zbytečné maminky mě dostal :o)))))

0 komentářů: