pátek 8. května 2009

8.5.2009 Srazíková pohoda

Po snídani jsme se vydali s Dadouch, Dib a Katth a příslušnými členy děti, manžel a pes prochajdu. Byla to paráda děti kombinovali chůzi, mororku a odráželo.Prošli jsme lesem a po cestě mezi poli a loukami do vedlejší vesnice, tam jsme si dali nanuka a já koupila kousek točeňáku na večer na oheň a ťapali jsme zpět.Baruška laškuje s Maruškou nebo je to naopak? :o))))


Zblafli jsme oběd a Maruška bez protestů usnula. Po tom včerejším maratonu a dnešní dlouhé prochajdě terény spala do půl 4, vzbudila mě ručičkou mi sáhla pod tričko , zašmidlala. Povídala „teplounká seš“ a usnula ještě skoro na hoďku. Spala jsme s ní nemaje chůvičky. večer vím že spí,ale po obědě spí někdy 20 minut a někdy 3 hodiny, tak jsme ji nechtěla opouštět aby tam nebyla sama až se vzbudí. Nastal opět hrací maratón s kopou dětí. Člověk si tam jen průběžně kontroloval, kde to jeho pobíhá. K nenalezení byla jen jednou, včera byla nalezena v prvním patře, kde svorně randila se synem domácí jež byl starší a dnes v druhém patře kde teda brečela, teda začala brečet podle zvuků až když jsme ji začala hledat po to co jsme ji 10 minut neviděla. Když jsem začala volat ozval se brek. Stála uslzená v druhým patře, kde byl náš pokoj číslo 21a ubrečeným hláskem povídala „kde bydlíme a kde je strejda“ za chvíli to bylo dobrý. To dětský srdíčko je tak citlivý a upřímný, já si nepamatuju že by se kdy takhle sháněla po tátovi a že to vylo jedno z prvních slov co se naučila…..





Výběr těch top z odpoledne. Amálka od Petjan a vychutnávání nanuka. Králíci a Miška od Lucky 73. Konečně nás bylo dost na to aby tase byli všichni 3 sourozenci na jedné fotce , kazí to jen ti vzadu jdoucí. Maruška a zkouška helmy. A jedna za série Melibea. bublifuk a děti. Všechny byly užasný. Ale neúžasnejc pak vypadal Mirous od Lucky 73 který se pokoušel foukat celou hlavou…. :o)))) Výběr se série je na rajčeti.


Tohle parkoviště vytvořila Maruška už byl povečer oheň hořel hodně dětí bylo uspáváno. Maruška šla vzdycky od ohniště na pískoviště pěšky, tam si chvíli pohrála a z kopečka k ohni přijela na motorce a takhle je tam nastavěla, ještě pak přibyla jedna.


Jedna podvečerní odrazovka. Opekli jsme buřty, v bašem případě točeňák a bez chleba pro jednou. Nemělo cenu kvůli dvou plátkům kupovat půl pecnu co s ním pak. jídla byla dost. Musím napsat jaká je Maruška opice. já jí zase nechávala uzrát. pak mě tvrdila, že už se nechce koukat na ohníček, ono v tý tmě se nedalo nic jiného dělat a tetě Dadouch už došli bonbony :o)))) tak že půjdeme spinkat. Maruška „spinkat chci“ tak se zvednu a maruška hned šťastná „deme na písek“ Byla debata o tom, že buď koukat na ohýnek a nebo jít spinkat, prostě nebudu stát uprostřed tmy na pískovišti kde není vidět nic. Scena s líkání že už chce spát a přitom se pak hrnula na písek se opakovala ještě 3krát. Pak jsme ji zbalila a šla jí uspat.

2 komentářů:

Dadouch řekl(a)...

Fotky opět nádherné a ten míč je dokonalý ;o)

Lucka73 řekl(a)...

Jéé, ty máš fotek mých dětí - nepodělila by ses??? Nějak ti to vynahradím -slibuju!!! :))