sobota 20. června 2009

20.6.2009 Višně

Sobota, měla jsem namířeno do města pro papír a slídu ale taťka Jindry vymyslel akci Zet tak byla změna plánu. Naplánovali jsme rychlooběd u Jindry. Skořil ná nákup a a pak jsm eto uklohnili. To byla teda porce, no ale já smažák miluju a neměla jsem ho už pěkně dlouho. Nacpali jsme se tak, že jsme byli zralí zalehnout, ale Maruška nedovolila. Nadšená přítomností Ťapulínky a že je u strejdy, že nezabíralo vůbec nic. Ani že po probuzení dostane odměnu a zmrzlinu :o)))))) no já lehnout tak po takovým obědu usnu na fleku.


Jasně že zavrnělo auto a Maruška byla tuhá. Tak jsem auto dala na dvůr, abych mohla pootevřít dveře a Marušku jsem nechala chvíli vyspat. Ne dle vůle, protože by mě pak skákala po hlavě do půlnoci. Ale ona je dítko úžasné , po hodince spánku a probuzení je to dítko veselé.


Jen chvíli než se rozkouká



a pak jsem šla trhat višně, Maruška pak za mnou přišla s babičkou a utekla mi s košíkem…



Zkouška pevnosti ruky, foceno teláčem, ručně ostřeno, ale toho stébla jsme si všimla až pak,ale to jsem musela už jít za Maruškou. No musím ještě cvičit.


Jedna včela chlupatá, to je lepší rozkliknout na větší.




Odjížděly jsme trochu dýl, musely se dovypeckovat višně. Maruška pořád měla starosti , že nepojedeme samy, že pojede u babička, že počkáme.. vyvážela jsme auto ze dvora ,. abych mohla zamknout bránu a Maruška měla hned strach abychom tam babičku nenechaly. Jednu chvíli jsme ji naháněla, sundala si boty a ponožky a nadšeně lítala po dvoře naboso. Už aby bylo teplo.





4 komentářů:

Andynka řekl(a)...

Barbar nádherné fotky! Maruška je na nich kouzelná a ty jsi šikulka ! ;)

Kateřina řekl(a)...

Barbarko nádhera!!!!! Nejvíc se mi líbí rybíz, pamepliška - ta nemá chybu a tajemná ulice!! Fakt krása!!!

photoJanna řekl(a)...

Teprve teď tu budou ty pravé skvosty. ;o)

Jeje řekl(a)...

Ta kosikova je naprosto fantasticka!! a i pohled nat u ulici..takovy mysticky.. no bozi! :-)