středa 1. července 2009

1.7.2009 Boj o zmrzku

Dopolední cesta k babičce vzali jsme to vyjímečně autem, protože než bychom tam došli, zas bychom mohli ťapat dom na oběd. O pár nejhezčích výrazu jsem přišla protože jsme večerní fotila na plný manuál a jasně zapoměla ráno přednastavit, Ruce k ničemu a k tomu ještě hlava , to je vražedná kombinace ….Paní Horáková dělala mamře trvalou a Maruška z toho byla u takového vytržení, že nechtěla ani zdravit . Když už si Olinka balila natáčky, tak jí Maruška povidala „udělej si taky“ a Olinka, že až doma, že musí teď vařit. Maru měla hned odpověď „nahamej tady“ Když se holky zkrášlovaly tak babičky si vedle povídali. Ta naše a ta p.od Olinky. Měli tam puštěnou věž, Maruška hned přiběhla a hlásila , že nemůže tancovat, že nemá sukýnku. Tu si hned ve skříňce vytáhla , navlíkla, překlapla si věž na dechovky, ručičky nad hlavu a už se vlnila.



Snědli jsme oběd a já se pracně propalovala k hotovému DVD, při hledání čehosi jsem si dala všechna prázdná do jednoho packu a zapoměla na spatné balení Vermatimek, a tak jsem to musela nechat několikrát stornovat při hlášení chyb, až jsem se propálila na ty bezchybné, těch 5 potentočkovaných jsme vzali Marušce a Ťapulíně na hraní, no zlikvidovali je hodně rychle…



my kávičku, Maruška kornoutek s kterým pak bojovala s Ťapi


Po táhle fotce následuje fotka jak Ťapi oblizuje zmrlinu. Maruška ji pak strčila celou do pusy a pak hudrala , že to moc studí :o)))))) Stihla jsem ji jen okřiknout, zasáhnout už ne, podle času fotek mezi tímhle vystrčeným čumákem, olíznutím zmrzliny a jejím zmizením v Marušce je půl minuty :o)

Záznam boje a jíné dnešní TADY


Pak jsme šli na hřiště, tak pár momentek z něj…







Jeden krasavec za oknem cestou domů a zas jsme nemohla Marušku dostat domů, i z toho hřiště to byl záhul….



2 komentářů:

ajka75 řekl(a)...

Barbarkaa, hrozne sa mi paci Maruska na stolicke oproti oknu. Fantasticka fotocka. :-)

dobrotova řekl(a)...

Barbarko ta písková sérka je super :-)