sobota 18. července 2009

18.7.2009 propršená sobota

Dopoledne tak nějak po holčičím, bylo mě dost šoufl a já byla šťastná že Maruška je totálně zaujatá závody velbloudů v televizi. že na půl oka jsem mohla polehávat a rekonstruovat tělo. Po obědě jsem v léčbě pokračovala , přiznávám se na rovinu že v určitých chvílích bych chtěla být vážně chlap….. Pak jsme dali odpoledne kafčo s Jindrou, tentokrát u nás a Maruška pořád chtěla ke strejdovi domů, protože tam byla Ťapulka. Celé odpoledne lilo. My jsme pak jeli do Ohavče pro mamču. Jindra si zatím šel něco udělat obstarat večeři a nějaké ingredience na zítřejší oběd. Ta hle fotka byla první z toho dne, Maruška rebelka, mokré kudrny, včela jako dinosaurus a říkala odměřeně“ nefoť me“ Malá rebelka . V Ohavči štastně naháněla kocoura ale neposlouchala , chudák utek . Odvezla jsme k večeru mamču a pobrala pír zbylých věcí a šli jsme k Jindrovi, Maruška natěšená, slíbila, že bude spinkat.


Jindra připravil Marušce ráj, no ona byla najedená už z Ohavče, kde slupla chleba a tady se dorazila svým v životě prvním „švédským stolem“ A koupání to bylo něco, směla vykoupat Ťapulínku, tak ji slastně sprchovala , to byl zážitek :o)))) sice jsme se spánkem bojovali,ale udolali jsme Marušku v 10 večer. Jak nemá svojí postýlku a ještě je natěšená že je u strejdy a Ťapky tak ne a ne spát.


a já rozkrájela tehhle mega ananas co byl v akci za 20, už dozrál a byl slaďoučkej a prostě jsme si udělali príma večer :o)

0 komentářů: