středa 22. července 2009

22.7.2009 Švestkový knedlíky



Dnes dopoledne jsme s Maruškou krom jiného dělali švestkové knedlíky. O Vaření se Maruška zajímá už dávno,ale dnes mi řekla, ať jí to ukážu. Když jsem dělala knedlík . tak jsem jí to ukázala vysvětlila co a jak a ona to svým dětským hláskem opakovala a fakt umotala takovejhle knedlík





Pak jsme se zbrzdili na hřišti u brány. Chtěla jsem jen na chvíli , abychom stihli potěšit opuštěnou prababičku a dědu. Maruška se jasně nemohla urvat, no což to,to je normální, ale co mi dalo tam setrvat bylo to, že jsme se úplně úžasně bavili, Na hřišti byli nějací turisté Francouzi, Ta menší holčička byla stejně velká jako Maruška . Maruška na ní mluvila , ona na mí francouzky. Nakonec s Maruščinou učenlivostí a uměním opakovat cokoliv hned mi Maruška na hřišti začala dost slušně mluvit francouzsky :o)))))




Nakonec jsme to na sidliště stihli akorát po večerníčku. Snad že jsme potkali Petra, který Marušce věnoval svých 5 minut. Chvilinku jsme pobyli a pak se vydali zpět domů. Já se stavila tradičně v Kaufu. Prolézt podvečerní koutky. Chytila jsem kuřata, tak jsem volala Jindrovi, kolik by jich chtěl, prý že 6. že to zas dáme do mrazáku a naše společné vyvařování bude kam sáhnout :o) A Marušce jsem tam koupila vytouženého dinosaura, Sice dopoledne trochu zlobila,ale šlo to. To bylo lásky a radosti. Dokonce celou cestu domů vydržela v kočárku… no objímala se s dinosaurem. Na spaní mu oblíkla svoje tričko, vyčistila mu zuby a dala mu napít svého mlíčka. Usnula bez protestů s dinosaurem v objetí. Je krásný plnit dětem přání,ona si je v Plzni opravdu zamilovala,no už mlela něco o koloběžce, jen co držela dinosaura :o))))))))

0 komentářů: