středa 2. září 2009

2.9.2009 Nákupčí

Tahle kytka (ona to teda kytka není )teda dneska nééjni moc vhodná, táta..ten adoptovanej má dnes 50tiny a já doufám, že ta druhá půlka života bude parádní, klidná, bez extrénů, naplněná pohodou a láskou a hlavně méně starostí…


Většinou je víc příležitostí na cvakání odpoledne, ale dnes se nedalo odolat. Obyčejná dopolední procházka. Potkali jsme spolužačku Vlaďku Mackovou, Marušku v kočárku miminka děsně zajímala vrnící želva :o))) No a miminko , žééé, naše matka pluku. Vyrazili jsme směr Hruška, nechodíme tam moc často, po cestě v Kaufu nakoupíme levněji, ale nebyla jsem si jistá, zda mi stačí strouhanka na květák, tak jsme ji šli preventivně koupit. V naší špajzce rohlíky nějak rychleji zelenají než stihnu dát usušit to málo co zbyde a stejně nemám na čem strouhat. No a při našem poslednín nákupu jsem si všimla, že tam mají dětské vozíky, no to bylo nadšení, ostrosti fotky si tentokrát fakt nevšímejte, jde o ten výraz :o)))))


odpoledne jsme šli na kafčo k Jindrovi ,(dnes tam jít Maruška nechtěla, chtěla nakupovat, si zamilovala ten malej vozejk) na chvíli páč se nějak poplašil plán. Nějak chvíli byl čtvrtek ač byla středa, to se občas stává, po zjištění , že je ještě čas, jsem přibrzdila v Kaufu pro chleba a nechala jsme tam skoro 300, no ale mám zásobu mlíka , což bylo nutné, ten náš mlékofil vypije přes litr denně , no ale když jsme byli autem , tak jsme toho využili . Jeli jsme fárem, protože dnes budeme spát u našich.To bylo radosti. Jen v noci to honění, dáma se rozhodla že bude spát bez plíny. Jsem ji v noci načapala , když se vzbudila, že má holou pipku. Bych jí i nechala, ale to bychom ráno v posteli plavali. Celou noc žbruní a když ji sázím na nočník tak brečí a stejně je pod ní sucho,ale plína jak cent.



0 komentářů: