pondělí 19. října 2009

19.10.2009 kouříme...

Dopoledne jsme se tak nějak placatěli, čekali jsme na Lenku jež měla přijít a pak nepřišla. Napsala to až v půl 11 tak už jsme se nedostali nikam. Potřebuji sfouknout ouřady, tak holt jindy. Maruška už byla od samého rána bez teploty. Tak jsme v časovém presu, když už nemělo cenu nikam jít udělali aspoň pidi výlet k Jindrovi do ledničky, kde jsme zapomněla salám a sýr na vaření dnešního oběda. A udělala jsem poprvé brokolicový nákyp. Sice s hehkými úpravami, jako je víc česneku, místo mouky 3 rohlíky na kostky a z bílků sníh. Ale to vám bylo takový pochutnání , vím že leckomu proti srsti a chuťovým buňkám, ale já tentokrát prohlašuju, kam se hrabou řízky :o))))




Jindra měl dnes obráceně směnu a odpoledne byl u taťky a my jsme šli k našim. Načerpat teplo nutností. Stavili se tam Horákovi tak byla nejen Maruška potěšena. Zvláště když přinesli bednu jablek a ona jabkofil prohlásila „to je p®o mě“ Myslím že jsme tady ani nelíčila jeji šílenou lásku k jabkům. Tuhle už spala, fakt jen dotvrdnout a já si začala krájet 2 jabka na chroupání k PC. Hned byla vzhůru a chtěla jablíčko. Usnula s půlkou měsíčku v ruce. Po pul hodině jsme jí ho chtěla vyndat aby nezatřísnila peřiny, jak jsme ji ho vytahovala z prstíků tak byla okamžitě vzhůru. :o)


Cestou domů jsme jen přibrzdili u Jindry, zapomněla jsme v sobotu předat pytlik s polosuchými ořechy na loupání k televizi. Jelikož už byla venku zima, tak Maruška poprvé objevila že v zimě každý kouří, od pusy, a že je to vidět proti černé obloze.. tak to řešila celou cestu. Že „zakloníme a koužíme“ no byla k sežrání…. A byla nadšená že kouří taky :o))))

0 komentářů: