neděle 25. října 2009

25.10.2009 nedělní neděle...

Jak si ta Maruška hlídá Jindru aby jí neutek. Ona se vám vzbudila v půl 4 , když byl venčit Ťapinku , lehla si ke mně a ptala se mě, kde je strejda. Během chvilky přišel a já jí posílala, ať si jde lehnout k sobě. Janě že se chtěla pelešit u nás, ale to bychom se fakt nevyspali. Ještě to zkoušela opička po svým,že mě dala ručičku na tvář a povídá mi „ty jsi moje maminka“ a začla mě pusinkovat. No stejně šupajdila pak do své, ale bylo to milý :o))) to už tam byl Jindra a ona byla šťastná že se našel, tak se posadila v postýlce a nocí tam začala nahlas zpívat písničky, perfektně odzpívala skoro celou „my jsme žáci třetí bé“ Ona jí slyšela asi 3 krát a už ji umí celou.. tak jsme ji řekli že teď se spí, že budí sousedy. Pak se ještě ozvalo „hajej můj andílku…“ dle situace uspávala Ťapinu která jí ležela u noh a byla zrovna vzhůru… Ráno byla vzhůru jen co odešel Jindra venčit Ťapinu , hned byla u mě a ptala se, kde je strejda… ráno jsme si polenošili u pohádek a udělali snídani . Maruška stejně prd jedla, u ní u snídaně běžné, ale už měla vyzunknutý 2 kravíky jahodového a vanilkového. Dopoledne jsme strávili doma, protože jsme chystali oběd. Psali jsme Ježíškovi (fotka to je Maruščin dopis) Dusili maso na svíčkovou, v celku. Takovej flák masa můj hrnec snad nezažil a že byl v kuse, že se pak bude krájet na plátky tak to trvalo. Zapomněla jsme doma ponorek na mixování. Maruška se mnou pro měj odmítla jít, chtěla zůstat se strejdou , jen se plala, zda se opravdu vrátím. Přinesla jsem ji z komory malého dinosaura pro radost, jen tak, byla opravdu hodná. Za chvíli ležel na radiátoru, že ho ohřeje.


Svíčkovou jsme se všichni hromadně přejedli s odpuštěním a pak odpadli. Maruška když se probudila jako první tak se nasoukala mezi nás a nasoukala se i Ťapina a byla sranda.




Dali jsme kafčo a hráli si a on byl najednou večer. Maruška se zaujetím sledovala jak se řeší hlavolam, pak ho dostala do pařátek a cíl byl jediný… dostat ven ty kuličky…Prošli jsme teplotním šokem, neboť u Jindry bylo 24 a u nás doma 15 stupňů, ale zase si zvyknem. Marušku to aspoň utužuje, nemá zatím ani rýmu.. klepu..

1 komentářů:

Andrea řekl(a)...

Máš krásné fotečky.