neděle 17. ledna 2010

17.1.2010 Kačenka do Kačenek


V noci jsme se nasmáli, Maruška brečela, že chce mlíko. Normálně jí ho v noci nedávám,a le pořádně nevečeřela , ne že by se mamka nesnažila, měla teplou večeři na stole, ale nejedla a taj i budil hlad. Tak to bylo breku, tak jsem šla udělat mlíko, no ve čtvrt na 5 fakt snídani ještě ne a mlíko chtěla s brekem. Než jsme ho přihřála tak bylo ticho. Jindry povídal že jí to vysvětlil a viděla jsme ji jak spí :o))) Tak jsem položila mlíko na stolek a t že hooodně daleko od Marušky, ne schválně ale jak mě to přišlo pod ruku. Zalehla jsem, během mžiku byl slyšet snámý zvuk, jak tahá mlíko z lahve. Jak se na něj dostala během sekundy bez hlomozu to je nám záhadou. Logicky bylo tak daleko, že by musela vylézt a dojít si pro něj. Když ho vypila, ozvalo se ze tmy „děkuju maminko za mlíčko“ a pak teprve doopravdy spala. Ale jak se v tichosti dostala pro mlíko aniž by cestovala časoprostorem, na to jsem nepřišla :o))))

Myslela jsem že jí budu muset ráno budit, vzbudila se taky před sedmou. Čekalo nás první plavčo s Kačenkama. Maruška byla moc šikovná . Instruktorky jež jí ještě neznají už věděli po první hodině, že Maruška je prostě vodní živel. Nejvíc se jí líbilo, když jsme byli na chvíli ve velkým bazénu a mohla skákat se lokajského můstku. Vůbec se nebála. A musíme koupit nové plavky, už Marušce z nic lezou prsa, dyť je to dáma a sypou se na nezažitelných místech . Snad ještě chvíli vydrží než budou korunky a seženem nový.



Cestou domů jsem se teda trápila já, protože Maruška nechtěla ťapat, no měla moc práce s kochání se sněhem.. no chápu ji, ale já měla mokrou hlavu a sakra to zebalo. Jenže ty fény co houkají ani ne minutu , to by bylo sušení na půl hodiny a Maruška byla děsně akční. Probírala tam s holčičkou kdo má jaký dinosaury a pak divočily. Přesto jsem zajela ještě domů nutně pro nit na kombinézu a vyhrnout sníh. Zas padá a to že moc. Jindra mě udělal super snídani, no byla v půl 11 ale měli jsme z vody hlad obrovskej a tak jsme pak odbyli oběd dobrou hustou kachní polívkou s domácíma nudlema a spolešně padli za vlast. Venku byla futeř a tak jsme si odpoledne vymalovávali omalovánky a stavěli z Lega. Marušce už to super jde. A to má to klasický od Ježíška už, ne duplo.


v pátek jsme koupila jedno balení jahod za dvacku tak jsme si odpoledne udělali pohár s jahodami. No ne nadarmo máme Marušku že :o))) pak jen Jindra domů a ně děsí představa , že se uvidíme až v pátek v noci :O(((( úplně se nám míjí směny a mě je smutno už teď a to že hodně :O(((

1 komentářů:

Andrea řekl(a)...

vy jste tak vzorný..já tááák nerada vařím..přeju a´t ti to rychle uteče..ten týden