středa 6. ledna 2010

6.1.2010 šak to půjde.....


Ráno jsem domů sotva došla , všude byla ledová krusta. Ale pořádná, na hladkém chodníku se rozjížděly nohy .. no jak koza na ledě. Dala jsme si 2 hodinky spánku a pak vysekala auto z ledové krusty a vyrazily jsme s Maruškou na cvičení.






U zajíčkovský vím, že by mělo být místo před Maruškou,a le tam už byli děti, ale je to dnešní srdcovka. Barvičky by chtěly vyladit,ale chci blokování stihnout při práci. Tak snad jindy…Pak jsme si dali u našich oběd a já ještě zalehla na 3 a půl hodky .. no tréning z nočního blogování a zvrapování se mi teď hodí. :o))))


Mamča byla s Maruškou akorát v Lídlu, tak jsme si ji vyzvedli po cestě a jeli k Jindrovi. Dnes spolu postavili legováno dinosaura a domek a já honem honím pár řádek na blog ať můžeme o víkendu vegetit a po očku scrapovat. A večer zas do práce, nevím teda jak se dostanu do bot ..jo a hele…poprvé za dvouletou historii blogu projekt publikován ten den.. myslím že v práci nic zázračnýho do projektu nebude. Kdyby ano dopíšu.

Ještě jsem zapomněla nedělní Maruščin kousek. Vzala si papír, červenou pastelkou namalovala balon, červenej. Psala dopis Ježíškovi, přitom když to bylo aktuální jsme z ní ten dopis nemohli vymánit :o))) napsala , pak si sedla do kuchyně, a tam čekala až zazvoní a přinese jí ho (jako to bylo na štědrý den u Jindry) Tak mě tak v noci napadalo , že si napíšu nákup a přiložím inkaso a tak . Pak s sednu do kuchyně a budu taky čekat až se to přinese a zaplatí :o)) No musím to přece nějak udělat, když tenhle měsíc jsem doma zadarmo bez žádného příjmu :o)))






2 komentářů:

Andrea řekl(a)...

Přidám se k tobě, budeme čekat ve třech:-)))

Mně se stašně líbí ta fotka, kde skáče.

Jitka Neradová řekl(a)...

Ta se mi taky líbí, moc. Úplně mám chuť poskočit si taky:-)