pátek 16. dubna 2010

16.4.2010 Růže pro radost





Konečně pátek, Mamča chtěla na nákup do Tesca a chtěla být doma brzo. Nechtěla Marušku odrhávat od kouzelné školky. No nakonec se zasekla u kytiček a ták a my byli tam snad přes hodinu. Já chytala normálně nerva, mohli jsme mít Marušku s sebou :O( mě se tááák stejskalo, za chvíli zas valím do práce a zas jí půl dne neuvidím, tak Jemeny ní prostě závislá. Až bude chodit do školky a já budu mít odpolední to snad ani nemůžu přežít :O( No ale v Tescu měli růže v akci za 39, já je chtěla koupit mamče pro radost , jen jsem nevěděla barvu až zaáchala nad tady těma. Tak je měla, šla jsme ji je blesknout ven. Tak mám dnes růže do projektu.

Volal dnes Petr, oznámil mi že má zanět v rameni, že ho kuchali , no nevím, co já vím na zánět jsou ATB. Ještě včera když otravoval manžela známé a žebral u stolu o pivo byl v pohodě prý .. no asi tak. Pak se zeptal na Marušku.Chtěl ať jedu do Kauflandu na nákup, že by ji viděl, to bylo poprvé za rok a čtvrt co sám chtěl. Ale plány s minuty na minutu měnit nebudu při tomhle přístupu. Budu-li to vědět dřív a bude –li střízlivěj budiž. Maruška která se normálně vykecává po telefonu dokud jí nechpípne baterka (u těch co mají na mě volání zadarmo) mu řekla jen , že se má dobře, že kouká na školku a pak dle děje „on spad do vody“ a dala mu moji babičku. Tím skončila….

V práci mě málem piclo. Jindra si vyzvedl Marušku abych mohla z práce rovnou k němu a už tam byli všichni. Přišla mi sms, že byli nakupovat ve sportisimu a Maruška si vybrala maličkost od firmy Adidas. Mě málem šlehlo. No doma mi pak říkal, že to bylo ve slevě, a že si Maruška vybrala sama (no ta rozum nemá no) Já bych jí za tu slevu oblíkla celou :o)))) Úplně je vidím , jak spolu chodí po krámě a on ji pomáhá zkoušet v kabince, hřeje mě z toho u srdíčka jak se maj rádi. V noci se mi to potvrdilo. Maruška chtěla spát s náma,. Vzala jsme ji na kraj a ona se v půlce noci zbalila a vlezla si mezi nás. A přitulila se k Jindrovi. Než usnula, nekecám ona na něj koukala zbožně jak na svatej obrázek. Tohle mě rozbrečelo……

3 komentářů:

Andrea řekl(a)...

Co si vybrala?

krista řekl(a)...

nádherné fotky, hrozně se mi líbí ta poslední, je to krásná kompozice!

Anna Kulacs řekl(a)...

nádherné fotografie