úterý 28. září 2010

28.9.2010 usmrkanej Václav


Dnes je státní svátek.Tak jsem doma a Jindra v práci. Původní plán si byl tenhle den poprvý užít volna a času jež nás nikam nehoní. Místo toho prd. Marušce se rozjel kašel a šílená rýma. Byla ukručená celý den a venku pořád pršelo. V poledne ani nejedla. Usnula před obědem ,než jsme dofackovala nejnutnější a svůj oběd, tak se vzbudila.Spala málo taky byla opět ukručená. U jIndry u taťky už druhý den měli plný sklep vody a jelikož včera to nechal na jiných, tak dnes musel. Dal si s náma jen kafčo.Já ještě od něj letěla odvézt poslední krabice k našim. Měly přijít do Ohavče, ale díky stavu Marušky a počasí se nejelo nikam. Třikrát jsem nemohla natočit auto , bude tam někde nějakej zádrhel :o( Takže Jindra pohlídal Marušku v teple a já odvezla náklad , protože k Jindrovi do sklepa už se nevejde nic…a pobrala ještě várku předposledních věcí co jsme nezmákli v neděli. Jindra šel k taťkovi a Maruška několikrát za odpoledne stihla brečet, kde je strejda. Vysvětlila jsme jí to, proč tu s náma není, že vyklízí vodu ve sklepě, do toho zas začala brečet, že se jí utopí Ťapina. Chtěla jsem k večeři udělat jahodový knedlíky,v něděli jsme makali do večera a na nedělní jahodový pohár nedošlo a do víkendu by se jahody zkazily.K obědu jsme se odbyla zbytkama, když Maruška nejedla a večer chtěla dělat ty knedlíky. NO Maruška měla den Dééé a řičela že jahody jsou fůůůůůj. Přitom se po nich může umlátit. Pak zas během minuty otočila a dokázala snad 10minut brečet že má hláááááád. Jídlo jsme jí nabízela celý den,nechtěla. Pak se teda zklidnila a knedlíky vařila se mnou , tohle je jídlo, co je za 15minut hotové ana talíři od prvního kroku po nandání na talíř, tak se za chvíli dočkala a protože mi pomáhala,tak mi pak na ráno zbyla na gruntování kuchyň.

Přes den stihla i vyvádět u mola , spletla si ho s můrou a hulákala že „lítá v noci“ ale toho řevu, kdyby mol rozuměl, tak si snad myslí že má průser, že letí teď :o)))

Když už jsem konečně vyšetřila volný večer na resty, tak jsme usnula s Maruškou v 22h večer u čtení pohádek a probudila se v půl 3. Něco jsme ještě podělala , ale už toho nebylo tolik :O(

0 komentářů: