neděle 17. října 2010

17.10.2010 prostě neděla :)




Den začal už v brzkých ranních hodinách, ještě se směju, jak Maruška v pololospánku zdlábla chlebíček co přivez Jindra a spala dál. A my jsme se nějak zakecali u kafe a šli jsme spát pomalu v půl pátý. Jak důchodci jsme se navzájem namazali mastí, protože Jindru jednoho bolelo tam a druhého tam a šli jsme spát. Maruška byla ráno strašně hodná a nechala nás na oko dotlouct u pohádek. Posnídali jsme obsah noční krabice, chlebíčky jednohubky a miniaturní zákusky. No nejvíc se pravidla o snídani držela Maruška , chvíle nepozornosti a krabice zela prázdnotou. Já měla pár česnekových jednohubek z kterých Maruška obrala hrozno, jeden chlebíček co mi strčil Jindra a až do ruky a na poslední chvíli jsme ulovila jeden malý věneček. Nebyly toho hromady, ale naše malá slečna toho posnídala z nás nejvíc :O) PO včerejším náporu jsme si užili dopoledního relaxu.

Ohřáli včerejší oběd a dali nedělního šlofíka, Než Jindra umyl nádobí začali jsme dlabat soutěžní dýni do školky a pak jeli k rybníku skrmit přisušenej tousťák z nevalně zavřenýho pytlíka. Holky se řádně proběhly. Cestou domů jsme se stavili v Kaufu pro moji novou tavnou pistoli , moje odešla do věčných lovišť a bez ní nejde tvořivcovi žít. Jindra už pak šel od Kaufu domů a Maruška začala brečet že je konec víkendu, že chce k babičce. Těžko chápala, že když má jeden konec víkendu, druhý má před sebou ještě skoro den. Za chvíli ji to přešlo, doma jsme vyložili nákup, povečeřeli a spolu dodělali dýňáčka. No mohl bet lepší,ale já si teprve dnes všimla, že jeřabina kousek před domem našich uschla … ehm.. fakt brzo.

Večer byl naprosto nádhernej, sice se nám stýskalo a Maruška se ptala, proč tu není strejda, ale udělali jsme si báječnou černou hodinku. Rozsvítili si na stolku páteční dýni a dívali se jak problikává svíčka a povídali si. Maruška pořád nadšeně tvrdila, že náš dýňáček vyhraje, že je nejkrásnější. Neviděla žádného jiného,ale jsme ráda , že věří našemu týmu… tenhle je prostě náš a Maruška ho miluje. No já samo vytuhla s Maruškou a na blogu zůstala velká díra..

0 komentářů: