čtvrtek 21. října 2010

21.10.2010 Dýňová princezna





Ráno mě Maruška hladila a pusinkovala, jen co se vzbudila.Stýská se jí. Jindra dopoledne v práci , já odpolední. Bobek můj malej. Tenhle týden je nekonečnej.

Včerejší nouzovky nic moc, tak jsem dnes nahnala Marušku k dýním, tam se fotila celkem dobrovolně, byla s nimi unešená. Škoda , že jsme to neudělala i včera, památeční fotky z magicky krásného data holt nebude. Ve školce na nástěnce mají seznam kdo půjde a nepůjde do školky o podzimních prázdninách. Maruška se mě důrazným tonem ptala „co tam píšeš“ paní ji vysvětlila , že budou prázdniny a že většina dětí bude doma. Maruška na to, ale já chci být ve školce, až budou prázdniny, tak mě sem odvedeš a já tu chci být pořád „ :oD no nebude, byla by tam skoro sama a aspoň si ji užijou babičky a Jindra. My musíme ve státní svátek do práce, takže výletový plán padá :O(

Když jsme šla k našim , děti se ve školce učili chodit v řadě,aby mohli na vycházky. Maruška tam lítala v teplákách co má na ven a v bundě a čepici co měla na cestu tak jsme ji nemohla honem najít a když jsem ji našla , viděla jsem jak je spokojená :o) Už aby byla sobota, mě se tak stýská. V noci se ke mně tak tulí, to normálně nedělá tak moc. Bobek .

0 komentářů: