pondělí 3. ledna 2011

3.1.2011 Zpět do reality









Je pondělí po svátcích a Maruška mastí do školky. Ač jsem ji do postele ubojovala zase těsně před půlnocí , tak ráno vstává zvesela, ona se prostě přizpůsobí. Jsem myslela , že poobědě zalehnu,ale řesili jsme po skypu moje bortící se pc, tak snad to mělo aspoň nějaký účel , já se dozvěděla, že nové technologie mě zrychlení dovolí o několik set levněji, z čehož mám obr radost.

Ale teda jako dnes jsem se dlouho nerozčilila. Chtěla jsem po Jindrovi aby mi cestou pro řidičák vzal na poště jednu známku do USA. Tam mu paní dal cosí nelepícího velikosti pohlednice, že prý od nového roku nic jiného není. Přitom jako první trhala známku na 10kč když ji zopakoval že chce do USA tak mu dala tohle , že od nového roku nic jiného není. Ještě se k okýnku vracel a patal se, zda je to vážně známka na pohled do USA. Když chtěl poradit jak ji nalepit tak mu paní řekla , ať si poradí sám, že má další lidi.tak jsme zjištovala co to je a jak to pužít. První byl email na informace české pošty, na tem mi neodpověděli ani po týdnu, kdy to sepisuju. Na lince České pošty, která je zpoplatněná jsem 10 minut poslouchala hudbu pak jsme to vzdala. Potě jsme si vyhledala číslo na naši poštu na Zlatých stánkách, dovolala jsme se na poštu ale na dopravu, prý tam jsou na to zvyklí, že mají překlep jak v tištěných zlatých stránkách tak elektronických. Až na třetí pokus jsme se dovolala na vedení pošty. Tam jak jsme kliďas už jsme řvala. Poprvé jsme použila větu že nesnáším neschopný lidi, když mají za přepážkou člověka, který ani neumí prodat známku. Tam jsem zjistila totiž že to co Jindrovi prodali je certifikát , který lze v zahraničí vyměnit za známku do Čech. A že si to mám přijit odpoledne vyměnit. Po školce jsme teda místo jiné práce ťapala s Maruškou na poštu. Tam jsem to nevydržela a ještě nadávala osobně. Pan vedoucí ani nevěděl, že zákaznická linka české pošty (jejíž je zaměstnancem a na poměrně vysoké funci) je zpoplatněná . A já kvůli jedné známce za 21korun provolala 70korun. Takže já kliďas jsme se tentokrát doopravdy vytočila, protože mi navit tvrdili , že Jindrovi paní nerozuměla, že chce známu do usa. Prý mluvil o „odpovědní zásilce“ jak mohl o ní mluvit, když ten termín ani nezná . Dej volovi funkci no….

Pak už jsem neměla sílu hnát Marušku domů a vyhrabávat auto jež jelo naposled 23.12. tak jsme to městem vzali k našim. Zastavili se na pokec v zelenině u Evy bratránkovi družky, pozdravili draka, zašli za Jitkou do krámu, jež po xxxletech rušej ač byl super, majitel dal přednost penězům z pronájmu za telefony , takže super potraviny do do kytek, po cestě jsme si zpívali koledy, zařala Maruška já néé, ona si pořád zpívá. To bylo duo. Lidi mě jsou fuk, my si to užíváme .

1066

0 komentářů: